Word rijk in de CAM4PAYS goudkoorts

Maak kans op $50,000 in cash prijzen, wekelijks toegekend van 1 Okt tot 30 Nov. Alle CAM4Pays affiliates zijn uitgenodigd om mee te doen.

Aan de slag

HOE HET WERKT

Van 1 oktober tot 30 november geeft CAM4Pays 50.000 dollar aan cash prijzen weg door middel van wekelijkse trekkingen en prijzen. Verdien tickets voor bonusprijzen terwijl je meedoet voor de grote uitbetaling.

1. VERDIEN UW VERKEER

Zet je verkeer om in geld met live cams van over de hele wereld. CAM4Pays biedt eenvoudig te gebruiken tools en functies om u te helpen uw eigen camsite te bouwen, live cams in uw bestaande site op te nemen of een aandeel in de omzet te verdienen via uw eigen affiliate netwerk.

tool 1
2 . VERDIEN TICKETS OM GELD TE WINNEN

Verdien onbeperkt tickets door nieuwe klanten aan te brengen tijdens de wedstrijdperiode. Breng klanten uit de VS aan voor bonustickets en een grotere kans om geld te winnen!

tool 2
3 . DING MEE NAAR DE HOOFDPRIJS

De CAM4Pays affiliate die de meeste nieuwe klanten aanbrengt op nieuw verkeer tijdens de wedstrijd wint de hoofdprijs: 4x Nieuwe Klanten Verdienen in December - tot $8000!

tool 3

WEKELIJKSE PRIJZEN

Week 1 - Vroege Vogel Prospectie

$4.000 wordt toegekend aan de affiliate die de meeste nieuwe klanten aanbrengt.

Week 2 - Gouden VS-kansen

$2.000 wordt toegekend aan de affiliate met de meeste nieuwe klanten in de VS PLUS $2.000 verloting. Verdien 1 ticket voor elke nieuwe Amerikaanse klant.

Week 3 - Blijf graven in Amerika

Er wordt $ 2.000 toegekend aan de partner met de meeste nieuwe klanten in de VS PLUS verloting van $ 2.000. Verdien 1 ticket voor elke nieuwe Amerikaanse klant.

Week 4 - Wereldwijde Gouden Klompjes

$4.000 wordt toegekend aan de affiliate met de meeste nieuwe klanten wereldwijd.

Week 5 - VS vs. de wereld

$ 2.000 wordt toegekend aan de affiliate met de meeste nieuwe klanten PLUS $ 2.000 verloting. Verdien 1 ticket voor elke nieuwe klant in de VS.

Week 6 - Laat je dromen uitkomen

Verloting van $4.000. Verdien 1 ticket voor elke nieuwe klant wereldwijd.

Week 7 - Blijf graven naar goud

Verloting van $4.000. Verdien 1 lot voor elke nieuwe klant wereldwijd.

Week 8 - Gunst van het geluk

De hoofdprijs wordt toegekend aan de affiliate met de meeste nieuwe klanten over de gehele wedstrijdperiode: 4x winst op nieuwe klanten in december - Tot $8000!

MEEDOEN AAN DE WEDSTRIJD

Alle CAM4Pays affiliates doen automatisch mee aan het Gold Rush evenement. Nog geen CAM4Pays affiliate? Meld je nu aan om mee te doen!

Deelname

  • Alle affiliates met een goede reputatie doen automatisch mee aan de wedstrijd.
  • Nieuwe affiliates die lid worden van CAM4Pays voor het einde van de wedstrijd zijn inbegrepen vanaf het moment dat ze lid worden.
  • Affiliates kunnen onbeperkt tickets verwerven op basis van nieuwe klanten. Affiliates van elke grootte kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Verkeer

  • Het verkeer wordt zorgvuldig gecontroleerd op fraude en leads kunnen worden verwijderd als ze frauduleus worden bevonden.
  • CAM4Pays behoudt zich het recht voor om nieuwe klanten van een affiliate te weigeren op basis van bepaalde factoren.
  • Nieuwe klanten verwijst naar nieuwe token kopers uit een van de volgende landen: Australië, Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Frankrijk, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten.

Overige

  • Affiliates verdienen een ticket voor de hoofdprijs en wekelijkse trekkingen voor elke nieuwe klant. Breng nieuwe klanten aan uit de Verenigde Staten om in aanmerking te komen voor extra prijzen.
  • Affiliate uitbetalingen op leads zijn hetzelfde als de gebruikelijke affiliate uitbetalingen zoals vermeld in het programma.
  • Zowel homo als hetero verkeer wordt geaccepteerd.

Klik hier voor de volledige lijst met regels (alleen in het Engels)
logo

Direct aan de slag

Registreer je hieronder om meteen aan de slag te gaan. Je hoeft niet te wachten op goedkeuringen of vertegenwoordigers die contact met je opnemen.