VERDIEN NU GELD
MET JE VERKEER

Zet je webverkeer om in een lucratieve inkomstenstroom met ons CAM4 affiliateprogramma. We hebben gebruiksvriendelijke tools en toegewijde accountmanagers die klaar staan om u te helpen nu geld te verdienen.

Aan de slag hero image

WIJ GEVEN U TOOLS
OM TE VERDIENEN

Of je nu CAM4 wilt promoten met banners, pop-ups en links - of je wilt je eigen White-label of Black Label cam site maken om te integreren in je netwerk, wij hebben de beste tools in de industrie.

PROMOTEER.

Ga aan de slag in enkele minuten.

Promoot CAM4 met een wereldwijde mix van contentmakers met behulp van onze promo-tools met hoge conversie.

CAM MAPPEN

Integreer een lijst van live cam shows in uw website met onze directory feed beschikbaar in xml en json. Je kunt de feed filteren om precies die niches te tonen waar jij je op richt en er zijn 24/7 allerlei soorten live cams beschikbaar voor jouw gebruikers.

tool 1
LIVE SHOW FEEDS

Integreer liveshows in je eigendommen met livestreams, chatruimtes, fooien, spelletjes en privéshows met je eigen branding - alles wat je nodig hebt om in een paar minuten livecamactie toe te voegen.

tool 2
LANDERS & TOURS

Maak aangepaste landingspagina's voor CAM4 of je eigen merk. Genereer landingspagina's voor specifieke modellen om uw site op de markt te brengen. Je hebt de mogelijkheid om je pagina's aan te passen en subfiliaalcodes toe te voegen om de prestaties van de landingspagina te volgen.

tool 3

PLAN.

Creëer je eigen label.

Bouw je eigen cam site en gebruik krachtige filters om je site precies af te stemmen op de behoeften van je publiek.

WHITE LABEL BOUWER

Met onze white label Builder kun je je eigen versie van CAM4 bouwen en deze presenteren onder je eigen merknaam. Je kunt je eigen cam site draaien op je eigen domein of subdomein. Stijl uw site door te kiezen uit beschikbare thema's, lay-outs, upload uw logo's en tracking codes.

plan 1
EMBEDS MET MERKNAAM

Onze exclusieve aanpasbare embeds zijn beschikbaar om CAM4-modellen te promoten en de conversie te verhogen. Gebruik onze dynamische iframes om modellen weer te geven en pas ze aan je eigen wensen aan.

plan 2
THEMA MOTOR

Wil je een meer aangepaste White label zonder de moeite van het coderen van een volledige Black Label integratie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Gebruik onze thema-engine om aangepaste thema's te maken - of pas gewoon onze bestaande thema's aan - wij doen de hosting.

tool 3

BUILD.

Jij hebt alles onder controle.

Met onze API's kun je nu live CAM4 cams, fanclubs en galerijen integreren in je product.

API DEV KIT

De CAM4 API oplossing biedt eindeloze mogelijkheden. Krijg toegang tot duizenden video's, afbeeldingen, live streams en meer met onze API. Verkrijg ook informatie over online modellen, online statussen en andere modelinformatie.

build 1
AANGEPASTE POSTBACK

Configureer custom post box om uw systemen op de hoogte te stellen van leads, verificaties, verkopen en andere gebeurtenissen, zodat u uw rapportage en integratie kunt automatiseren en beheren.

build 2
COMMERCIËLE INTEGRATIES

Gebruik uw eigen merchant account of betalingsverwerking om tokens te verkopen, zodat u cam voor tokenverkoop kunt integreren in uw bestaande verwerkingssysteem.

build 3

CONTROLE OVER
UW CAMPAGNES

Elke affiliate krijgt krachtige rapportagetools om uw verkeer te analyseren en te begrijpen om u te helpen optimaliseren en converteren. Gegevens kunnen ook gemakkelijk worden geëxporteerd en beoordeeld via API om aan uw behoeften te voldoen.

Doel

Bepaal je doel

Verdien geld op meerdere manieren - verwijs klanten, makers of webmasters met behulp van live cams, fanclubs en galerijen om verkopen te converteren.

Filter

Stem af op jouw behoeften

We bieden internationale content in elke denkbare niche - ga dieper in op de specifieke smaak van je klanten om conversies te stimuleren.

Analyseren

De gegevens die u nodig hebt

Ons programma wordt aangedreven door HasOffers en beschikt over een robuuste reeks rapporten, exports en data-API's om je inzichten te verbeteren.

BEKIJK DEZE
SUCCESVOLLE PARTNERS

Poringa

Het grootste sociale netwerk voor volwassenen in Latijns-Amerika gebruikt CAM4Pays API's om life cam-feeds en een verzameling gratis Latijnse inhoud toe te voegen met Black Label met integratie Merchant integratie voor registratie.
Met

Blacklabel Integratie

Merchant integratie

Co-registratie

Bezoek site

Sex.co.uk

Dit zeer populaire Britse merk maakt een aangepaste witte band met behulp van onze krachtige theme Builder en maakt gebruik van al onze filters om inhoud te targeten, en ze zijn voornamelijk Brits publiek.

Met

Tagging

Aanbevelingen

Segmentatie

Bezoek site

FkdPanda

Dit zeer populaire Britse merk maakt een aangepaste witte band met behulp van onze krachtige theme Builder en maakt gebruik van al onze filters om inhoud te targeten, en ze hebben voornamelijk een Brits publiek.

Met

Tagging

Ingebedde feeds

Aangepaste profielen

Slimme koppelingen

Bezoek site

Cambb.xxx

Een verbazingwekkende Camsite die feeds van de populairste merken op één plek verzamelt.

Met

Blacklabel-integratie

Ingebedde feeds

Slimme koppelingen

Bezoek site

KIES JE AANBOD

We bieden concurrerende uitbetalingsopties en verschillende promotieprogramma's die passen bij jouw bedrijfsmodel. Verdien geld met je webverkeer door gebruikers, zenders en partners door te verwijzen.

Begin met bouwen

Tweewekelijks uitbetaald

Word vandaag nog lid van ons affiliate programma en geniet van de voordelen van regelmatige, betrouwbare betalingen.

Betalen per Lead SOI & DOI

Betaling per verkoop

Inkomstenaandeel

Verwijzingen van omroepen

Webmaster verwijzing

Snelle installatie, snelle uitbetalingen

Versnel je succes - begin nu voor een snelle installatie en bliksemsnelle uitbetalingen!

VERDIEN MET

CAM4 is een van 's werelds top webcam platforms, al meer dan 15 jaar op de markt met een opgebouwde wereldwijde gemeenschap van honderdduizenden performers en meer dan 7 miljard bezoeken per maand.


HEEFT ALLES

CAM4 bevat legendes uit de industrie, amateurs en iedereen daar tussenin! Of je nu op zoek bent naar een bestaande niche of een gloednieuwe niche wilt creëren, het platform biedt een rijke variëteit aan wereldwijde toppers.

Nu verkennen
logo

Direct aan de slag

Registreer je hieronder om meteen aan de slag te gaan. Je hoeft niet te wachten op goedkeuringen of vertegenwoordigers die contact met je opnemen.